Pericol !!!  ALKA - Biscuitii casei - Crema de frisca si CACAO 144GR


Recomandare: Pericol !!!


Alergeni: Lapte , Gluten , Alune , Soia

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu stiu

Produs iradiat: Nu stiu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE150 a - Caramel simplu - Plain caramel
Consumul frecvent nu este recomandatE223 - Metabisulfit de sodiu - Sodium metabisulphite
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Considerat inofensivE503 - Carbonati de amoniu - Ammonium carbonates
Consumul frecvent nu este recomandatE450 i - Difosfat disodic - Sodium Diphosphate
Considerat inofensivE500 ii - Bicarbonat de sodiu - Sodium Bicarbonate

Descriere produs "ALKA - Biscuitii casei - Crema de frisca si CACAO 144GR":

Biscuiti cu cacao si crema de frisca. Contine gluten, soia, lactoza si metabisulfit de sodiu. Poate contine urme de alune.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
495kcal
24.75%
Zaharuri
26.4g
29.33%
Lipide
23.5g
33.57%
Saturate
8.6g
43%
Sodiu
0.2g
8.33%
Fibre
1.1g
4.4%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
495kcal
27.5%
Zaharuri
26.4g
31.06%
Lipide
23.5g
33.57%
Saturate
8.6g
43%
Sodiu
0.2g
12.5%
Fibre
1.1g
7.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
2068 kJ (494.4588 kcal)
Proteine:
6.57 g
Glucide:
63.5 g
  - din care zaharuri:
26.4 g
Lipide:
23.5 g
  - din care saturate:
8.6 g
Sodiu:
0.2 g
Fibre:
1.1 g
Data ultimei modificari: 2016-05-17 12:14:47
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: