Pericol !!!  Pom Bear Smoky Bacon Flavour 6x19g


Recomandare: Pericol !!!


Alergeni: Lapte , Soia , Cartof , Drojdie

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat inofensivE160 c - Extract de ardei rosu - Paprika extract
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Consumul frecvent nu este recomandatE551 - Dioxid de siliciu - Silicon dioxide
Consumul frecvent nu este recomandatE1200 - Polidextroza - Polydextrose
Consumul nu este recomandatE1401 - Amidon tratat cu acid - Modified starch

Descriere produs "Pom Bear Smoky Bacon Flavour 6x19g":

Pom Bear Smoky Bacon Flavour
6x19g

Contains Milk. Contains Soya\Soybeans. Contains cows' milk.

Additives
Free From Artificial Colours. Free From Artificial Preservatives.

Dietaries
Suitable for Vegetarians.

Storage
Store in a cool dry place away from bright light.


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
515kcal
25.75%
Zaharuri
0.7g
0.78%
Lipide
27g
38.57%
Saturate
2.2g
11%
Sodiu
0.72g
30%
Fibre
0.7g
2.8%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
515kcal
28.61%
Zaharuri
0.7g
0.82%
Lipide
27g
38.57%
Saturate
2.2g
11%
Sodiu
0.72g
45%
Fibre
0.7g
4.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
2153.91 kJ (514.999881 kcal)
Proteine:
3.9 g
Glucide:
63.8 g
  - din care zaharuri:
0.7 g
Lipide:
27 g
  - din care saturate:
2.2 g
Sodiu:
0.72 g
Fibre:
0.7 g
Data ultimei modificari: 2014-05-11 10:50:38
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: