Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu gust de zmeura 1.4% grasime A se pastra la temperaturi de 2 si 6°C. Masa neta: 100g

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu piersici si maracuia A se pastra intre: +2°C si +6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu piersici si maracuia A se pastra intre: +2°C si +6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu pulpa de fructe 1.9% grasime A se pastra intre 2 si 6ᵒC. Masa neta: 125g

Recomandare: Pericol !!!


Prajitura cu branza dulce si visine Pastrare la rece: +6°C -+8°C. Masa neta: 70g

Recomandare: Pericol !!!


Prajitura cu branza dulce si visine Pastrare la rece: +6°C -+8°C. Masa neta: 70g

Recomandare: Pericol !!!


Budinca de gris cu 23% sos de cirese Sugestie de intrebuintare: Se indeparteaza capacul, se rastoarna pe o farfurie si se perforeaza cu un obiect ascutit spatiul patrat de pe spatele ambalajului si astfel budinca se va desprinde de pereti si va aluneca pe farfurie. A se pastra intre +2°C si +6°C. Masa neta: 450g

Recomandare: Pericol !!!


Budinca de gris cu 23% sos de cirese Sugestie de intrebuintare: Se indeparteaza capacul, se rastoarna pe o farfurie si se perforeaza cu un obiect ascutit spatiul patrat de pe spatele ambalajului si astfel budinca se va desprinde de pereti si va aluneca pe farfurie. A se pastra intre +2°C si +6°C. Masa neta: 450g

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu piersici si caise A se pastra la 2-8°C. Masa neta: 125g

Recomandare: Pericol !!!


Iaurt cu piersici si caise A se pastra la 2-8°C. Masa neta: 125g