Produse ce contin aditivul: E450 - Difosfati

Recomandare: Atentie !


Un clasic romanesc, salamul Victoria e gustul care merge perfect in fiecare moment al zilei. Cu o aroma imposibil de confundat, salamul Victoria contine o proportie priceputa de carne de porc si slanina, imbogatite cu condimente traditionale si afumate cat sa le puna mestesugit in valoare. Cand cauti un aperitiv iute, aseaza pe un platou cateva feliute de salam Victoria de la Caroli alaturi de o ceapa de apa, cateva ridichii crocante si paine proaspata.

Recomandare: Atentie !


Sunca Sissi este produsa din materie prima atent selectionata, fiind folosita doar carnea de pui cea mai frageda, din care este eliminat chiar si cel mai mic fir de grasime, pentru a obtine o sunca delicioasa cu doar 1,5% grasime.Feliile subtiri, textura fina si gustul rafinat, fac sunca Sissi potrivita pentru numeroase preparate precum: Quiche Lorraine, salate de paste ori salate de vara, rulouri cu branza si alte aperitive ce iti vor aduce aprecierea celor din jur si vor oferi o experienta organoleptica complexa.

Recomandare: Atentie !


Sunca Sissi este produsa din materie prima atent selectionata, fiind folosita doar carnea de porc cea mai frageda, din care este eliminat chiar si cel mai mic fir de grasime, pentru a obtine o sunca delicioasa cu doar 1,5% grasime.Feliile subtiri, textura fina si gustul rafinat, fac sunca Sissi potrivita pentru numeroase preparate precum: Quiche Lorraine, salate de paste ori salate de vara, rulouri cu branza si alte aperitive ce iti vor aduce aprecierea celor din jur si vor oferi o experienta organoleptica complexa.

Recomandare: Pericol !!!


Parizer extra de pui 350 g

Recomandare: Atentie !


Produs din cea mai buna carne de pui este alegerea perfecta pentru un sendvis sau pentru un preparat demn de un concurs culinar.

Recomandare: Atentie !


Parizer

Recomandare: Atentie !


Parizer de pasare Caroli Primo, 1000g

Recomandare: Atentie !


Produs din piept de pui obtinut dupa o reteta clasica. Condimentele si amestecul de carne ii dau o savoare deosebita, iar consistenta este excelenta: destul de fin pentru a fi usor de mestecat, dar si destul de plin, cat sa fie taiat perfect.