Produse ce contin aditivul: E1404 - Amidon oxidat
Recomandare: Pericol !!!
Sos dulce-acrisor pentru wok - conservat in mod natural prin fierbere A se depozita intr-un loc uscat, ferit de inghet si canicula. Mod de preparare recomandat -Reteta pentru 2 portii. Intr-un vas wok sau o tigaie se soteaza cca.300g carne, fructe de mare sau legume. Se adauga sosul, se amesteca si se lasa la fiert inca 3-4 minute. Se recomanda servirea cu garnitura pe baza de orez sau taitei. Masa neta: 120g
Recomandare: Pericol !!!
Sos "Thai Red Curry" cu lapte de cocos - conservat in mod natural prin fierbere A se depozita intr-un loc uscat, ferit de inghet si canicula. Mod de preparare recomandat -Reteta pentru 2 portii. Intr-un vas wok sau o tigaie se soteaza cca.300g carne, fructe de mare sau legume. Se adauga sosul, se amesteca si se lasa la fiert inca 3-4 minute. Se recomanda servirea cu garnitura pe baza de orez sau taitei. Masa neta: 120g
Recomandare: Atentie !
FILE DE SOMON CU PRAZ GATIT SI AMESTEC DE SEMINTE Preparare: - la microunde: deschideti capacul si puneti cutia 2 minute la microunde - la bainmarie: cufundati cutia in apa calda timp de 10 minute. Masa neta: 300g
Recomandare: Atentie !
PATE DE PORC DUPA RETETA BRETONA A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra in frigider maximum 3 zile. Masa neta: 180g
Recomandare: Atentie !
Supa de legume de tara obtinuta din agricultura ecologica Gata pentru a fi consumata. Inainte de deschidere se va pastra la temperatura ambianta. Dupa deschidere se va pastra la frigider si se va consuma in maxim 48 de ore. Volum: 1L
Recomandare: Atentie !
BLAT DE TORT SIMPLU A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj. Masa neta: 400g
Recomandare: Atentie !
BOROMIR - BLAT DE TORT CACAO. Conditii de depozitare -s patii curate, uscate si aerisite, ferite de razele solare. Contine: gluten, proteina din ou. Masa neta: 400g.
Recomandare: Pericol !!!
Sos de ciocolata cu multa cacao si gust intens de ciocolata potrivit pentru: inghetata, clatite, gogosi, prajituri sau salate de fructe Sosul se poate doza foarte usor, fara riscul de a murdari datorita capacului cu membrana, special creat. Inainte de prima utilizare se agita recipientul si se indeparteaza folia de aluminiu. A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, sosul neutilizat se poate pastra la frigider, maxim 30 de zile, in ambalajul original. Masa neta: 200g
Recomandare: Atentie !
Prajitura Musuroi de cartita - 220g praf pentru blat, 100g praf pentru crema, 30g fulgi de ciocolata Se mai adauga: Pentru blat: 50g margarina moale, 2 oua (marime medie), 30ml lapte. Pentru crema: 400ml lapte fiert si racit sau lapte pasteurizat rece (A se folosi doar lapte rece de la frigider), 3 banane mari. Recomandare: Forma rotunda de copt sau cratita emailata cu diametru de cca. 24 cm. Timp de coacere: 30 - 35 minute/ Cuptor electric: 150 - 160°C (preincalzit)/ Cuptor cu gaz: treapta 2-3 (preincalzit). 1.Pregatirea blatului si coacerea - Praful pentru blat, margarina, ouale si 30ml (3 linguri) de lapte se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul - la viteza mica - pana se omogenizeaza compozitia si apoi la viteza mare timp de 5 minute. Compozitia astfel obtinuta se pune in forma de copt sau in cratita emailata - unsa, acoperita cu hartie de copt si tapetata cu faina in prealabil - apoi se introduce in cuptor, pe gratarul din mijloc, conform indicatiilor de mai sus. Dupa coacere se mai lasa 20 de minute in forma sa se receasca, apoi se scoate cu grija si se aseaza pe o farfurie. 2.Pregatire blatului - Pe suprafata blatului racit se traseaza un cerc la o distanta de 1 cm de la margine. Se indeparteaza coaja blatului din interiorul cercului, apoi se scobeste in continuare, scormonind cu degetele cca 1cm in adancime, cu grija pentru a forma firimituri mici care se pastreaza intr-un vas separat. Aceste firimituri se vor folosi pentru a acoperi crema (umplutura). Bananele decojite se taie pe jumatate de-a lungul si se aseaza in scobitura facuta in blat, cu partea taiata in jos. Aranjarea lor se face uniform fara a se lasa goluri. 3.Crema (umplutura) - Crema se pregateste numai dupa aranjarea bananelor. Intr-un vas se pune praful pentru crema impreuna cu 400ml lapte rece de la frigider, apoi se bate cu mixerul timp de 3-5 minute la viteza mare. Apoi se adauga fulgii de ciocolata amestecand usor cu lingura. Crema obtinuta se toarna peste banane si se aranjeaza sub forma unei cupole (musuroi). Imediat dupa aceasta se presara firimiturile deasupra cremei apasand usor pentru a se fixa pe crema. Prajitura se poate servi dupa o pastrare de minim 2 ore in frigider. Masa neta: 350g
Recomandare: Atentie !
Praf pentru Prajitura Tiramisu - 215g praf pentru blat, 150g praf pentru crema, 5g cacao Se mai adauga: Pentru blat: 50g margarina moale, 3 oua, 50ml lapte. Pentru crema: 500ml lapte rece de la frigider. Laptele proaspat trebuie inainte fiert si racit! Pentru sirop: 300ml lapte, 3 linguri zahar. Recomandare: Pentru blat: pentru a obtine un blat mai pufos puteti folosi unt in loc de margarina. Pentru crema: pentru a obtine o crema mai consistenta puteti folosi smantana in loc de lapte. Pentru sirop: in functie de gusturi, puteti adauga in sirop Esenta de rom Dr.Oetker sau Esenta de migdale Dr.Oetker sau mai mult zahar. Timp de coacere: 25 minute - Cuptor electric: 175°C (preincalzit)/ Cuptor cu gaz: treapta 2-3 (preincalzit)/ Cuptor cu aer fierbinte: 170°C (preincalzit). 1.Pregatirea aluatulul si coacerea - Praful pentru blat, ouale, margarina si laptele se pun intr-un vas si se amesteca la viteza mica cateva secunde, pentru omogenizare si apoi timp de 3 minute, la viteza mare. Compozitia astfel obtinuta se toarna intr-o tava de35x32cm, unsa si acoperita cu hartie pentru copt, apoi se introduce in cuptor pe gratarul din mijloc conform indicatiilor de mai sus. Dupa racire, se indeparteaza hartia de copt, iar blatul se taie in doua obtinandu-se astfel doua jumatati de cca 17x32cm. 2.Pregatirea cremei si insiroparea - Pentru sirop se pun la fiert 300ml de lapte si 3 linguri de zahar. Se aseaza prima jumatate de blat pe o tava si se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de sirop. In prealabil se insiropeaza si cea de-a doua jumatate de blat cu 50ml sirop. Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru crema impreuna cu 500ml lapte rece de la frigider si se bate cu mixerul timp de 5 minute. 3.Pregatirea prajiturii - Peste prima jumatate de blat se intinde jumatate din cantitatea de crema pregatita. Se pune cea de-a doua jumatate de blat, cu suprafata insiropata in jos, peste stratul de crema si se insiropeaza cu cantitatea de sirop ramasa. Se adauga restul de crema. Prajitura se poate servi dupa o pastrare de minim 2 ore in frigider. Inainte de servire se pudreaza cu cacao. Masa neta: 370g