Produse ce contin aditivul: E450 - Difosfati

Recomandare: Atentie !


Pachet de 8 carnaciori albi germani Temperatura de pastrare: +2 -+7

Recomandare: Atentie !


Pachet de 8 carnaciori albi germani Temperatura de pastrare: +2 -+7

Recomandare: Atentie !


Sunca cu rosii si busuioc feliata fin Temperatura de pastrare: 2°C-7°C. Masa neta: 80g

Recomandare: Atentie !


Sunca de Praga Produs fara membrana. Produs ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la temperatura intre 2-7°C si umiditate relativa a aerului 70-80%. Masa neta 150g

Recomandare: Pericol !!!


Sunca Germana Traditionala - produs fiert-afumat Conditii de pastrare: temperatura intre 2-7°C si umiditatea 70-80%. Masa neta 100g

Recomandare: Atentie !


Mortadella frageda cu carne de porc si carne de curcan. Produs fiert Pentru o aroma optima va rugam sa desigilati pachetul cu 5 minute inainte de consum. Conditii de pastrare: temperatura intre 2-7°C si umiditatea 70-80%. Masa neta 90g

Recomandare: Atentie !


Mortadella frageda cu carne de porc si carne de curcan. Produs fiert Pentru o aroma optima va rugam sa desigilati pachetul cu 5 minute inainte de consum. Conditii de pastrare: temperatura intre 2-7°C si umiditatea 70-80%. Masa neta 90g

Recomandare: Atentie !


Parizer taranesc cu ardei Temperatura de pastrare: 2°C-7°C. Masa neta 200g

Recomandare: Atentie !


Parizer taranesc cu ardei Temperatura de pastrare: 2°C-7°C. Masa neta 200g

Recomandare: Atentie !


Sunca Praga Temperatura de pastrare: 2°C-7°C. Masa neta 200g