Produse ce contin aditivul: E211 - Benzoat de sodiu
Recomandare: Pericol !!!
Strudel cu visine Bella, 500 g.
Recomandare: Pericol !!!
Mini merdenele se prezinta sub forma de mini pachetele de forma D, umplute cu diverse toppinguri sarate
Recomandare: Pericol !!!
Placinta de casa cu branza. Reteta traditionala cu umplutura bogata, similara cu cea pregatita acasa.
Recomandare: Pericol !!!
Produs de patiserie, obtinut din foi de placinta fine, fragede si umplutura de mere; umplutura de mere usor aromatizata cu scortisoara se gaseste intre cele doua foi de placinta; pe suprafata placinta este decorata cu miez de nuca macinat; produsul este preportionat pentru a putea fi usor taiat.
Recomandare: Pericol !!!
Produs de patiserie din aluat foietaj, congelat, de forma patrata, cu umplutura de telemea./nMod de preparare:/nSe decongeleaza produsele pe tava de copt, cu hartie de copt, la temperatura camerei, apoi se introduc in cuptorul preincalzit la 180⁰C, timp de 15 minute./n A nu se prepara la cuptorul cu microunde!
Recomandare: Pericol !!!
Pasca are o baza din aluat pufos de cozonac, pe care am turnat cu generozitate o umplutura cremoasa din branza proaspata, oua si stafide. Decorata cu o coronita din acelasi aluat pufos de cozonac si aromatizata cu aroma naturala de lamaie si vanilie, PASCA poate fi considerata vedeta Sarbatorii de Paste.
Recomandare: Pericol !!!
Recomandare: Pericol !!!
Cozonacul cu nuca si cacao insiropat este un cozonac pufos, cu multa umplutura de nuca si cacao. Gustul si aroma sunt completate de siropul dulce si bine aromatizat cu aroma de vanilie si aroma de Brandy.