Atentie !  DR. OETKER - PRAJITURA MUSUROI DE CARTITA 350GR


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Lapte , Gluten , Banane , Ciocolata

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE340 - Fosfatii de potasiu - Potassium phosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE475 - Esterii poliglicerici ai acizilor grasi - Polyglycerol esters of fatty acids
Consumul frecvent nu este recomandatE1404 - Amidon oxidat - Oxidized starch
Consumul frecvent nu este recomandatE1440 - Amidon hidroxipropilat - Hydroxy propyl starch
Considerat inofensivE500 ii - Bicarbonat de sodiu - Sodium Bicarbonate

Descriere produs "DR. OETKER - PRAJITURA MUSUROI DE CARTITA 350GR":

Prajitura Musuroi de cartita - 220g praf pentru blat, 100g praf pentru crema, 30g fulgi de ciocolata

Se mai adauga:
Pentru blat: 50g margarina moale, 2 oua (marime medie), 30ml lapte.
Pentru crema: 400ml lapte fiert si racit sau lapte pasteurizat rece (A se folosi doar lapte rece de la frigider), 3 banane mari.
Recomandare: Forma rotunda de copt sau cratita emailata cu diametru de cca. 24 cm.
Timp de coacere: 30 - 35 minute/ Cuptor electric: 150 - 160°C (preincalzit)/ Cuptor cu gaz: treapta 2-3 (preincalzit).

1.Pregatirea blatului si coacerea - Praful pentru blat, margarina, ouale si 30ml (3 linguri) de lapte se pun intr-un vas si se amesteca cu mixerul - la viteza mica - pana se omogenizeaza compozitia si apoi la viteza mare timp de 5 minute. Compozitia astfel obtinuta se pune in forma de copt sau in cratita emailata - unsa, acoperita cu hartie de copt si tapetata cu faina in prealabil - apoi se introduce in cuptor, pe gratarul din mijloc, conform indicatiilor de mai sus. Dupa coacere se mai lasa 20 de minute in forma sa se receasca, apoi se scoate cu grija si se aseaza pe o farfurie.
2.Pregatire blatului - Pe suprafata blatului racit se traseaza un cerc la o distanta de 1 cm de la margine. Se indeparteaza coaja blatului din interiorul cercului, apoi se scobeste in continuare, scormonind cu degetele cca 1cm in adancime, cu grija pentru a forma firimituri mici care se pastreaza intr-un vas separat. Aceste firimituri se vor folosi pentru a acoperi crema (umplutura). Bananele decojite se taie pe jumatate de-a lungul si se aseaza in scobitura facuta in blat, cu partea taiata in jos. Aranjarea lor se face uniform fara a se lasa goluri.
3.Crema (umplutura) - Crema se pregateste numai dupa aranjarea bananelor. Intr-un vas se pune praful pentru crema impreuna cu 400ml lapte rece de la frigider, apoi se bate cu mixerul timp de 3-5 minute la viteza mare. Apoi se adauga fulgii de ciocolata amestecand usor cu lingura. Crema obtinuta se toarna peste banane si se aranjeaza sub forma unei cupole (musuroi). Imediat dupa aceasta se presara firimiturile deasupra cremei apasand usor pentru a se fixa pe crema. Prajitura se poate servi dupa o pastrare de minim 2 ore in frigider.

Masa neta: 350g


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
191kcal
9.55%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
7g
10%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
191kcal
10.61%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
7g
10%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
798.83 kJ (191.000253 kcal)
Proteine:
4 g
Glucide:
28 g
Lipide:
7 g
Data ultimei modificari: 2013-12-18 10:33:23
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: