FISH FINGERS FISHLAND 250GR
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Peste , Gluten , Mazare , Usturoi , Citrice , Drojdie
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu stiu
Lista aditivilor continuti:
E160 c - Extract de ardei rosu - Paprika extract
E331 i - Citrat monosodic - Monosodium citrate
E450 - Difosfati - Diphosphates
E621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
E500 ii - Bicarbonat de sodiu - Sodium Bicarbonate
E501 i - Carbonat de potasiu - Potassium carbonates
Descriere produs "FISH FINGERS FISHLAND 250GR":
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
242kcal
12.1%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
8g
11.43%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
242kcal
13.44%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
8g
11.43%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1009 kJ (241.2519 kcal) Proteine:
7 g Glucide:
34 g
Lipide:
8 g
Data ultimei modificari: 2011-02-03 11:57:44
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Fish Fingers Frosta, 300 g,
File de somon pane Frosta, 200 g,
Fish Steak Frosta, 250 g,
Fish Fingers Mexican Frosta, 250 g,
Amestec toscan Frosta, 400 g,