Panzani - Sos cu ciuperci de padure 425g
Nu contine E-uri!
Alergeni: Lapte , Gluten , Morcov , Rosii , Cartof , Usturoi , Ceapa
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Descriere produs "Panzani - Sos cu ciuperci de padure 425g ":
A se pastra la loc uscat. Dupa deschidere a se depozita la frigider si a se consuma in maxim o luna.
Masa neta: 425g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
48kcal
2.4%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
1.6g
2.29%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.5g
20.83%
Fibre
2g
8%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
48kcal
2.67%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
1.6g
2.29%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.5g
31.25%
Fibre
2g
13.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
200.75 kJ (47.999325 kcal) Proteine:
1.5 g Glucide:
6 g
Lipide:
1.6 g Sodiu:
0.5 g Fibre:
2 g
Data ultimei modificari: 2013-11-28 10:59:56
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
PANZANI - SOS EXTRA BOLOGNESE 425G ,
PANZANI - SOS CU CARNE BARBEQUE 400G ,
Panzani - Sos cu carne si ciuperci 400G,
PANZANI - SOS ARRABIATA 400G,
Panzani - Sos napoletana 400g,
Panzani - Sos cu masline si busuioc 400g ,
PANZANI - SOS DE ROSII ORIGINALE 400G ,
Sauce Risotto Champignons,