Atentie !  Salam taranesc Fox cu sunca, 500 g


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Carne , Soia

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE250 - Nitrit de sodiu - Sodium nitrite
Considerat inofensivE301 - Ascorbat de sodiu - Sodium ascorbate
Consumul frecvent nu este recomandatE407 - Caragenan - Carrageenan
Se recomanda un consum moderatE415 - Guma Xantan - Xanthan gum
Considerat inofensivE450 - Difosfati - Diphosphates
Considerat inofensivE451 - Trifosfati - Triphosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
Consumul frecvent nu este recomandatE1200 - Polidextroza - Polydextrose
Considerat inofensivE1400 - Dextrina - Dextrin

Descriere produs "Salam taranesc Fox cu sunca, 500 g":

Salam taranesc Fox cu sunca, 500 g

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
201kcal
10.05%
Zaharuri
0.1g
0.11%
Lipide
14.98g
21.4%
Saturate
5.48g
27.4%
Sodiu
2.66g
110.83%
Fibre
1.37g
5.48%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
201kcal
11.17%
Zaharuri
0.1g
0.12%
Lipide
14.98g
21.4%
Saturate
5.48g
27.4%
Sodiu
2.66g
166.25%
Fibre
1.37g
9.13%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
837 kJ (200.1267 kcal)
Proteine:
13.39 g
Glucide:
2.62 g
  - din care zaharuri:
0.1 g
Lipide:
14.98 g
  - din care saturate:
5.48 g
Sodiu:
2.66 g
Fibre:
1.37 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:10:40
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: