Sole - Lapte batut 2% grasime 330ml
Nu contine E-uri!
Alergeni: Lapte
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Descriere produs "Sole - Lapte batut 2% grasime 330ml ":
A se pastra la temperaturi intre 0-10°C.
Volum: 330ml
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
48kcal
2.4%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
2g
2.86%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.05g
2.08%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
48kcal
2.67%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
2g
2.86%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.05g
3.13%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
200.75 kJ (47.999325 kcal) Proteine:
3.6 g Glucide:
3.8 g
Lipide:
2 g Sodiu:
0.05 g
Data ultimei modificari: 2013-11-22 13:42:24
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
SOLE - Classico Butter UNT 100GR,
Sole - Desert din lapte 30g ,
Sole Clasic - Crema cu unt 200g ,
Crema tartinabila cu unt si sunca Sole, 200 g,
Branza feliata Mizo Trappist, fara lactoza, 125 g,
Smantana Mizo, 20% grasime, fara lactoza, 150 g,
Smantana de gatit Mizo, fara lactoza, 20% grasime, 200 ml,
Crema tartinabila cu unt si praz Mizo Pick, 200 g,
Lapte uht Mizo fara lactoza 1 l,
Cafea Flat White Mizo UHT, 250 ml,