Recomandare: Atentie !


Greens Cheesecake Cake Mix 259g Allergy Advice Contains Wheat. Contains Milk. Additives Free From Artificial Colours. Free From Artificial Flavours. Free From Artificial Preservatives. No preservatives. Dietaries Suitable for Vegetarians. Storage Store in a cool, dry place.

Recomandare: Atentie !


Trebor Extra Strong Spearmint Gum 56g Dietaries Suitable for Vegetarians. Sugar-free. Storage Store in a coo, dry place.

Recomandare: Atentie !


Trebor Extra Strong Peppermint Gum 56g Dietaries Suitable for Vegetarians. Sugar-free. Storage Store in a cool, dry place.

Recomandare: Atentie !


P'tit Guillou Cacao Gâteau fourré au cacao Masa neta: 80g

Recomandare: Considerat sigur


Les grilletines tradition 18 petites tartines grillées Masa neta: 230 g

Recomandare: Atentie !


Praf pentru crema cremsnit. Continutul unui plic este suficient pentru doua foi cu dimensiunile: 40x20cm. Se obtin astfel 15 portii de cremsnit Mod de preparare: 1.Intr-un bol se toarna 750ml lapte rece de la frigider si se adauga pulberea pentru cremsnit. Atentie laptele proaspat trebuie inainte fiert si racit. 2.Se amesteca cu mixerul aproximativ 30 de secunde la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. 3.Crema astfel obtinuta se intinde uniform intre foile de cremsnit. Se tine prajitura la frigider si se poate consuma dupa aproximativ 3 ore. Se pastreaza la frigider. Se obtine 1kg de crema de cremsnit. Masa neta: 230g

Recomandare: Atentie !


Crema pentru prajituri cu gust de ciocolata, trufe si rom. Cantitate neta: 57g. Suficienta pentru un tort mare. Preparare la rece. Aroma de trufe contine urme de alune, orz si lactoza.

Recomandare: Atentie !


Praf de crema pentru prajituri cu gust de vanilie. Cantitatea obtinuta este suficienta pentru un tort cu diametrul de 24 cm. Preparare la rece. Cantitate neta: 50g. Contine lactoza.

Recomandare: Atentie !


CREMA PENTRU PRAJITURI CU GUST DE FRUCTE DE PADURE A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data marcata pe ambalaj. Masa neta: 50g

Recomandare: Pericol !!!


CREMA PENTRU PRAJITURI CU GUST DE CARAMEL A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data marcata pe ambalaj. Masa neta: 55g