Produse ce contin aditivul: E407 - Caragenan

Recomandare: Atentie !


Smantana dulce pentru frisca 33% grasime Se mixeaza smantana la rece 2-8°C cu adaos treptat de zahar pentru a obtine o frisca cremoasa si spumoasa. Se poate utiliza ca atare in compozitia diverselor crème pentru prajituri. Volum: 500ml

Recomandare: Atentie !


Crema de branza proaspata, pasteurizata. Grasime: minim 40.5% raportata la substanta uscata A se pastra la temperatura de 1°C-8°C. Masa neta: 125g

Recomandare: Atentie !


Crema de branza proaspata, pasteurizata. Grasime: minim 40.5% raportata la substanta uscata A se pastra la temperatura de 1°C-8°C. Masa neta: 125g

Recomandare: Atentie !


Smantana pentru frisca. A se agita inainte de utilizare! Se pastreaza la temperatura mediului ambiant, ferit de inghet si de razele soarelui. Dupa deschidere cutia se pastreaza la temparatura de 2-8°C si se consuma in 2-3 zile. Volum: 200ml

Recomandare: Atentie !


Smantana pentru gatit 32% grasime A se agita inainte de utilizare! Se pastreaza la temperatura mediului ambiant, ferit de inghet si de razele soarelui. Dupa deschidere cutia se pastreaza la temparatura de 2-8°C si se consuma in 2-3 zile. Volum: 200ml

Recomandare: Atentie !


Smantana pentru gatit 32% grasime A se agita inainte de utilizare! Se pastreaza la temperatura mediului ambiant, ferit de inghet si de razele soarelui. Dupa deschidere cutia se pastreaza la temparatura de 2-8°C si se consuma in 2-3 zile. Volum: 200ml

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu smantana, obtinuta prin topire - 16 triunghiuri A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g.

Recomandare: Atentie !


Smantana pentru gatit 15% grasime A se agita inainte de utilizare! Se pastreaza la temperatura mediului ambiant, ferit de inghet si de razele soarelui. Dupa deschidere cutia se pastreaza la temparatura de 2-8°C si se consuma in 2-3 zile. Volum: 200ml

Recomandare: Atentie !


Smantana pentru gatit 15% grasime A se agita inainte de utilizare! Se pastreaza la temperatura mediului ambiant, ferit de inghet si de razele soarelui. Dupa deschidere cutia se pastreaza la temparatura de 2-8°C si se consuma in 2-3 zile. Volum: 200ml

Recomandare: Atentie !


Soia de baut cu cacao + calciu (ecologic), produs de post A se pastra la temperaturi intre +2…+6°C. Volum: 1L