Produse ce contin aditivul: E407 - Caragenan
Recomandare: Atentie !
Profiteroles Pastrare la rece: max +8°C. Masa neta: 90g
Recomandare: Pericol !!!
Budinca de gris cu 23% sos de cirese Sugestie de intrebuintare: Se indeparteaza capacul, se rastoarna pe o farfurie si se perforeaza cu un obiect ascutit spatiul patrat de pe spatele ambalajului si astfel budinca se va desprinde de pereti si va aluneca pe farfurie. A se pastra intre +2°C si +6°C. Masa neta: 450g
Recomandare: Pericol !!!
Budinca de gris cu 23% sos de cirese Sugestie de intrebuintare: Se indeparteaza capacul, se rastoarna pe o farfurie si se perforeaza cu un obiect ascutit spatiul patrat de pe spatele ambalajului si astfel budinca se va desprinde de pereti si va aluneca pe farfurie. A se pastra intre +2°C si +6°C. Masa neta: 450g
Recomandare: Atentie !
Desert de caramel si frisca Pastrare la rece 4-8°C. Masa neta: 175g
Recomandare: Atentie !
ZOTT - Liegeois Caramel - Desert de caramel si frisca. Pastrare la rece 408°C Masa neta: 175g
Recomandare: Pericol !!!
Crema de zahar ars A se pastra la temperaturi de 2-6°C. Masa neta: 125g
Recomandare: Pericol !!!
Crema de zahar ars. A se pastra la temperaturi de 2-6°C. Cantitate neta: 125g.
Recomandare: Atentie !
Salam de Vara vid A se pastra la temperaturi de +2
Recomandare: Atentie !
Parizer cu piept de pui - produs fiert A se pastra la temperatura de +5 -+10