Produse ce contin aditivul: E412 - Guma guar

Recomandare: Atentie !


Specialitate de cafea instant cu gust de lapte praf degresat Mod de preparare: goliti continutul unui plic intr-un pahar, adaugati 130ml apa fierbinte 80°C. Masa neta: 10x13g

Recomandare: Atentie !


Saratele chesse CD cu cascaval. Cantitate neta: 125g.

Recomandare: Atentie !


FILE PASTRAV IN SOS DE SMANTANA CU OREZ A se pastra la loc racoros si uscat. Mod de preparare: la cuptorul cu microunde: perforati folia din plastic a compartimentului, de mai multe ori, plasati bolul in cuptor si incalziti 2-3 minute, amestecati usor si indepartati folia. Masa neta: 300g

Recomandare: Atentie !


FILE DE BIBILICA CU PASTE IN SOS DE CIUPERCI ZBARCIOG A se pastra la loc racoros si uscat. Mod de preparare: la cuptorul cu microunde: perforati folia din plastic a compartimentului, de mai multe ori, plasati bolul in cuptor si incalziti 2-3 minute, amestecati usor si indepartati folia. Masa neta: 300g

Recomandare: Atentie !


CHIFTELUTE DE LEGUME Dupa deschidere se va pastra in frigider si se va consuma in maxim 2 zile. Masa neta: 220g

Recomandare: Atentie !


Pasta de usturoi Conditii de pastrare: maxim 25°C. Volum: 550ml

Recomandare: Atentie !


Sos Remoulade A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de: vezi data marcata pe ambalaj. Volum: 550ml

Recomandare: Pericol !!!


SOS MAIONEZA CU USTUROI A se depozita in incaperi curate, aerisite, racoroase, ferite de razele solare si de inghet. Dupa deschidere se va pastra la rece, la temperatura intre 4-8˚C, maxim 3 zile. Masa neta: 280g

Recomandare: Pericol !!!


OTET BALSAMIC CREMA A se pastra la frigider dupa deschidere. Volum: 225ml

Recomandare: Pericol !!!


Maioneza. Producatorul nu specifica tipul aromei folosite, nici compozitia mustarului. Ingredientele nementionate pot schimba recomandarea ControlEuri la: Atentie! sau Pericol!