Produse ce contin aditivul: E412 - Guma guar

Recomandare: Atentie !


Crema de unt cu smantana A se pastra la 2-8°C. Grasime 40%. Produs obtinut prin topire. Masa neta: 125g

Recomandare: Atentie !


Sos pe baza de grasimi vegetale si zer Este un sos usor si delicat, gata de pregatit, pe care il poti folosi atat pentru preparatele simple si rapide cat si pentru retetele sofisticate. Incearca Gran Cucina si pentru pizza! Sosul Gran Cucina trebuie sa treaca printr-un proces de preparare termica. Mod de pastrare: Depozitati produsul la temperatura camerei. Dupa deschiderea ambalajului, pastrati produsul in frigider si consumati-l in 3-4 zile. Pentru a pastra calitatile produsului, nu-l asezati in apropierea surselor de caldura. Volum: 1L

Recomandare: Atentie !


Astampara-ti foamea cu ceva fin, cremos, cu un pic de smantana. Grasime in substanta uscata: min. 45.5% A se pastra la 2°C-8°C Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Astampara-ti foamea cu ceva fin, cremos, cu prospetime de verdeata. Grasime in substanta uscata: min. 43.5% A se pastra la 2°C-8°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Crema de branza proaspata obtinuta din lapte de vaca pasteurizat A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +2…….+8°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Pericol !!!


Budinca cu frisca si gust de ciocolata A se pastra la frigider la 0-6ᵒC. Masa neta: 4x100g

Recomandare: Atentie !


Iaurt cu mure si zmeura A se pastra la 2-6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Iaurt cu frisca si preparat de mure si zmeura A se pastra la 2-6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Desert de orez cu lapte si preparat cu gust de ciocolata A se pastra intre +2°C -+6°C. Masa neta: 200g

Recomandare: Atentie !


Desert de orez cu lapte si preparat cu gust de ciocolata A se pastra intre +2°C -+6°C. Masa neta: 200g