Produse ce contin aditivul: E452 i - Polifosfat sodic

Recomandare: Pericol !!!


SOS 4 BRANZETURI A se pastra la loc uscat, racoros. Masa neta: 370g

Recomandare: Atentie !


Specialitate pe baza de grasimi vegetale si proteine din lapte A se depozita la temperaturi cuprinse intre 0-8°C. Masa neta: 2000g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire - 16 triunghiuri A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g

Recomandare: Atentie !


Crema pudra pentru cafea Mod de preparare: la o ceasca de cafea sau ceai fierbinte adaugati cca 2 lingurite de Coffeeta. A se pastra la loc uscat si racoros. Masa neta: 80g

Recomandare: Atentie !


Branza topita feliata cu sunca, obtinuta prin topire - 16 felii A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g

Recomandare: Atentie !


Specialitate pe baza de grasimi vegetale si proteine din lapte A se depozita la temperaturi cuprinse intre 0-8°C. Masa neta: 400g

Recomandare: Atentie !


Cu textura sa cremoasa si gustul fin, La vache qui rit/Vacuta vesela este baza pentru un mic dejun ideal in familie Vitamine : Calciu 330mg; A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4…….+8°C. Masa neta: 120g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca Masa neta: 140g