Atentie !  Baton proteic Prime Bite, Fudge brownie, 50 g, Scitec Nutrition


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Lapte , Gluten , Migdala , Soia

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu stiu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat inofensivE307 - Alfa-tocoferol - Alpha-tocopherol
Consumul frecvent nu este recomandatE407 - Caragenan - Carrageenan
Considerat inofensivE422 - Glicerina - Glycerol
Se recomanda un consum moderatE955 - Sucraloza - Sucralose
Consumul frecvent nu este recomandatE965 - Maltitol - Maltitol
Consumul frecvent nu este recomandatE202 - Sorbat de potasiu - Potassium sorbate

Descriere produs "Baton proteic Prime Bite, Fudge brownie, 50 g, Scitec Nutrition":

- bogat în proteine; - bogat în fibre alimentare; - fără ulei de palmier; - fără gluten. Mod de utilizare: Oricand in timpul zilei pentru a suplimenta aportul de nutrienti.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
212kcal
10.6%
Zaharuri
50g
55.56%
Lipide
50g
71.43%
Saturate
9.5g
47.5%
Sodiu
0.21g
8.75%
Fibre
4.6g
18.4%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
212kcal
11.78%
Zaharuri
50g
58.82%
Lipide
50g
71.43%
Saturate
9.5g
47.5%
Sodiu
0.21g
13.13%
Fibre
4.6g
30.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
883 kJ (211.1253 kcal)
Proteine:
11 g
Glucide:
16 g
  - din care zaharuri:
50 g
Lipide:
50 g
  - din care saturate:
9.5 g
Sodiu:
0.21 g
Fibre:
4.6 g
Data ultimei modificari: 2025-07-19 16:17:26
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: