Atentie !  Biscuiti fara gluten cu ciocolata, 130 g, Balviten


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Ou , Gluten , Soia , Ciocolata

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu stiu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Se recomanda un consum moderatE412 - Guma guar - Guar gum
Consumul frecvent nu este recomandatE575 - Glucono-delta-lactona - Glucono-delta-lactone

Descriere produs "Biscuiti fara gluten cu ciocolata, 130 g, Balviten":

- potriviti pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau pentru cei care adoptă un stil de viață fără gluten; - ambalaj practic și sigilat, perfect pentru a fi luat oriunde; - biscuiți crocanți și delicioși, îmbogățiți cu bucăți generoase de ciocolată; - savoarea intensă a ciocolatei se combină armonios cu textura crocantă a biscuiților, oferindu o experiență de gust autentică și plăcută.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
498kcal
24.9%
Zaharuri
28g
31.11%
Lipide
25g
35.71%
Saturate
13g
65%
Sodiu
0.2g
8.33%
Fibre
1.9g
7.6%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
498kcal
27.67%
Zaharuri
28g
32.94%
Lipide
25g
35.71%
Saturate
13g
65%
Sodiu
0.2g
12.5%
Fibre
1.9g
12.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
2083 kJ (498.0453 kcal)
Proteine:
3.3 g
Glucide:
65 g
  - din care zaharuri:
28 g
Lipide:
25 g
  - din care saturate:
13 g
Sodiu:
0.2 g
Fibre:
1.9 g
Data ultimei modificari: 2025-07-19 15:56:12
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: