Chocolat Lait Douceur
Recomandare: Considerat sigur
Alergeni: Lapte , Soia , Ciocolata
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E322 - Lecitina - Lecithins
Descriere produs "Chocolat Lait Douceur":
Chocolat Lait Douceur
Masa neta: 100 g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
581kcal
29.05%
Zaharuri
47.4g
52.67%
Lipide
40.2g
57.43%
Saturate
25.5g
127.5%
Sodiu
0.1g
4.17%
Fibre
1.6g
6.4%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
581kcal
32.28%
Zaharuri
47.4g
55.76%
Lipide
40.2g
57.43%
Saturate
25.5g
127.5%
Sodiu
0.1g
6.25%
Fibre
1.6g
10.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
2428 kJ (580.5348 kcal) Proteine:
6.2 g Glucide:
48.4 g - din care zaharuri:
47.4 g
Lipide:
40.2 g - din care saturate:
25.5 g Sodiu:
0.1 g Fibre:
1.6 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 20:47:06
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
6 Wraps tortillas de blé,
8 Tortillas de Maïs,
Champignons noirs déshydratés,
Chocolat Noir supérieur,
Chocolat lait croustillant,
Chocolat lait extra-fin,
Chocolat noir noisettes entières,
Compotes pomme,
Crabe des Mers chaudes 100% morceaux,
Haricots beurre extra-fins,