Pericol !!!  FRUTTI FRESH GRAPEFRUIT ROZ 2,5L


Recomandare: Pericol !!!


Alergeni: Morcov , Citrice

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu stiu

Produs iradiat: Nu stiu


Lista aditivilor continuti:

Considerat sigurE163 - Antocianina - Anthocyanins
Consumul frecvent nu este recomandatE211 - Benzoat de sodiu - Sodium benzoate
Considerat inofensivE290 - Dioxid de carbon - Carbon dioxide
Considerat inofensivE330 - Acid citric - Citric acid
Se recomanda un consum moderatE410 - Guma carruba - Locust bean gum
Considerat inofensivE414 - Guma de acacia - Acacia gum
Insuficient analizat, nu este posibila o evaluare definitivaE445 - Esteri glicerici ai rasinilor de lemn - Glycerol esters of wood rosins
Consumul frecvent nu este recomandatE202 - Sorbat de potasiu - Potassium sorbate
Consumul frecvent nu este recomandatE452 i - Polifosfat sodic

Descriere produs "FRUTTI FRESH GRAPEFRUIT ROZ 2,5L":

Bautura racoritoare cu suc de grapefruit roz.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
47kcal
2.35%
Zaharuri
11.1g
12.33%
Lipide
0g
0%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.01g
0.42%
Fibre
0.01g
0.04%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
47kcal
2.61%
Zaharuri
11.1g
13.06%
Lipide
0g
0%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0.01g
0.63%
Fibre
0.01g
0.07%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
193 kJ (46.1463 kcal)
Glucide:
11.1 g
  - din care zaharuri:
11.1 g
Sodiu:
0.01 g
Fibre:
0.01 g
Data ultimei modificari: 2011-03-14 15:27:35
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: