Atentie !  Inghetata Corso cu valilie si capsuni, 110 ml


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Lapte , Ou , Gluten , Nuci , Soia , Capsuni

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Se recomanda un consum moderatE160 a - Amestec de caroteni - Carotene
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Considerat inofensivE330 - Acid citric - Citric acid
Se recomanda un consum moderatE410 - Guma carruba - Locust bean gum
Se recomanda un consum moderatE412 - Guma guar - Guar gum
Se recomanda un consum moderatE415 - Guma Xantan - Xanthan gum
Considerat inofensivE471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi - Mono- and diglycerides of fatty acids
Consumul frecvent nu este recomandatE476 - Poliricinoleat de poliglicerol - PGPR

Descriere produs "Inghetata Corso cu valilie si capsuni, 110 ml":

Cel mai bun invelis pentru o combinatie de vara cu vanilie si capsuna este un cornet crocant.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
237kcal
11.85%
Zaharuri
24g
26.67%
Lipide
10g
14.29%
Saturate
7g
35%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
237kcal
13.17%
Zaharuri
24g
28.24%
Lipide
10g
14.29%
Saturate
7g
35%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
989 kJ (236.4699 kcal)
Proteine:
3 g
Glucide:
35 g
  - din care zaharuri:
24 g
Lipide:
10 g
  - din care saturate:
7 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:22:34
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: