Lapin sauté aux deux moutardes
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Carne , Morcov , Ceapa
Produs de post: Nu stiu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:






Descriere produs "Lapin sauté aux deux moutardes":
Lapin sauté
Masa neta: 400g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
94kcal
4.7%
Zaharuri
1.8g
2%
Lipide
3.9g
5.57%
Saturate
1.1g
5.5%
Sodiu
0.3g
12.5%
Fibre
2.3g
9.2%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
94kcal
5.22%
Zaharuri
1.8g
2.12%
Lipide
3.9g
5.57%
Saturate
1.1g
5.5%
Sodiu
0.3g
18.75%
Fibre
2.3g
15.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
391 kJ (93.4881 kcal) Proteine:
8.1 g Glucide:
5.3 g - din care zaharuri:
1.8 g
Lipide:
3.9 g - din care saturate:
1.1 g Sodiu:
0.3 g Fibre:
2.3 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 21:13:34
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Cassoulet de Castelnaudary au confit de canard du Sud-Ouest,
Ravioli 3 Fromages,
Ravioli bolognaise,
Ravioli Bolognaise Format Familiale,
Ravioli bolognaise,
Ravioli pur boeuf, sauce tomate cuisinée,
Ravioli Pur Boeuf sauce tomate cuisinée,
Chili con carne,
Taboulé aux Tomates,
Taboulé aux Tomates fraiches,