Panna Cotta - Coulis de Framboise
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Lapte
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:







Descriere produs "Panna Cotta - Coulis de Framboise":
Masa neta: 240 g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
227kcal
11.35%
Zaharuri
19g
21.11%
Lipide
13g
18.57%
Saturate
9.4g
47%
Sodiu
0.06g
2.5%
Fibre
1.9g
7.6%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
227kcal
12.61%
Zaharuri
19g
22.35%
Lipide
13g
18.57%
Saturate
9.4g
47%
Sodiu
0.06g
3.75%
Fibre
1.9g
12.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
948 kJ (226.6668 kcal) Proteine:
2.8 g Glucide:
25 g - din care zaharuri:
19 g
Lipide:
13 g - din care saturate:
9.4 g Sodiu:
0.06 g Fibre:
1.9 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 21:30:48
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Financiers aux Amandes Bio Monoprix,
Emincés de saumon Atlantique fumé Bio Monoprix,
Cordons bleus de dinde surgelés,
Miel de Forêt Bio,
Crème entière liquide BIO,
Gâche,
Saumon Atlantique fumé Bio Monoprix,
Saumon Atlantique fumé Bio Monoprix,
Hachis parmentier au boeuf cuisiné,
Jambon supérieur sans couenne 25% de sel en moins,