Parizer din piept de pui, -/- 3kg
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Lapte , Carne
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E120 - Acid carminic - Carminic acid
E250 - Nitrit de sodiu - Sodium nitrite
E300 - Acid ascorbic - Ascorbic acid
E407 - Caragenan - Carrageenan
E450 - Difosfati - Diphosphates
E451 - Trifosfati - Triphosphates
E621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
E1200 - Polidextroza - Polydextrose
E1404 - Amidon oxidat - Oxidized starch
E1420 - Amidon acetilat - Acetylated starch
E1440 - Amidon hidroxipropilat - Hydroxy propyl starch
Descriere produs "Parizer din piept de pui, -/- 3kg":
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
224kcal
11.2%
Zaharuri
1.1g
1.22%
Lipide
18g
25.71%
Saturate
7g
35%
Sodiu
2.1g
87.5%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
224kcal
12.44%
Zaharuri
1.1g
1.29%
Lipide
18g
25.71%
Saturate
7g
35%
Sodiu
2.1g
131.25%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
935 kJ (223.5585 kcal) Proteine:
12 g Glucide:
3.8 g - din care zaharuri:
1.1 g
Lipide:
18 g - din care saturate:
7 g Sodiu:
2.1 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:11:09
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: