Atentie !  Pasta vegetala cu ardei copti Un Meniu Bun, 180 g


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Gluten , Soia , Ardei , Ceapa

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat inofensivE450 - Difosfati - Diphosphates
Considerat inofensivE451 - Trifosfati - Triphosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE452 - Polifosfati - Polyphosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE466 - Carboximetilceluloza de sodiu - Sodium carboxy methyl cellulose
Consumul frecvent nu este recomandatE1404 - Amidon oxidat - Oxidized starch
Consumul frecvent nu este recomandatE1420 - Amidon acetilat - Acetylated starch
Consumul frecvent nu este recomandatE1440 - Amidon hidroxipropilat - Hydroxy propyl starch

Descriere produs "Pasta vegetala cu ardei copti Un Meniu Bun, 180 g":

Pasta fina omogena, de culoare bej in amestec cu ardei capia copt.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
253kcal
12.65%
Zaharuri
0.7g
0.78%
Lipide
26g
37.14%
Saturate
3g
15%
Sodiu
1.2g
50%
Fibre
1.7g
6.8%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
253kcal
14.06%
Zaharuri
0.7g
0.82%
Lipide
26g
37.14%
Saturate
3g
15%
Sodiu
1.2g
75%
Fibre
1.7g
11.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1058 kJ (252.9678 kcal)
Proteine:
2.2 g
Glucide:
3 g
  - din care zaharuri:
0.7 g
Lipide:
26 g
  - din care saturate:
3 g
Sodiu:
1.2 g
Fibre:
1.7 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:12:29
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: