Atentie !  Pasta vegetala cu ciuperci Un Meniu Bun, 180 g


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Gluten , Soia

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat inofensivE325 - Lactat de sodiu - Sodium lactate
Se recomanda un consum moderatE415 - Guma Xantan - Xanthan gum
Considerat inofensivE450 - Difosfati - Diphosphates
Considerat inofensivE451 - Trifosfati - Triphosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE452 - Polifosfati - Polyphosphates
Consumul frecvent nu este recomandatE1404 - Amidon oxidat - Oxidized starch
Consumul frecvent nu este recomandatE1420 - Amidon acetilat - Acetylated starch
Consumul frecvent nu este recomandatE1440 - Amidon hidroxipropilat - Hydroxy propyl starch

Descriere produs "Pasta vegetala cu ciuperci Un Meniu Bun, 180 g":

Pasta fina omogena, de culoare bej in amestec cu ciuperci.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
258kcal
12.9%
Zaharuri
0.16g
0.18%
Lipide
26.6g
38%
Saturate
3.1g
15.5%
Sodiu
1.3g
54.17%
Fibre
1.2g
4.8%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
258kcal
14.33%
Zaharuri
0.16g
0.19%
Lipide
26.6g
38%
Saturate
3.1g
15.5%
Sodiu
1.3g
81.25%
Fibre
1.2g
8%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1076 kJ (257.2716 kcal)
Proteine:
2.1 g
Glucide:
2.7 g
  - din care zaharuri:
0.16 g
Lipide:
26.6 g
  - din care saturate:
3.1 g
Sodiu:
1.3 g
Fibre:
1.2 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:12:30
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: