Sunca din piept de pui premium Aldis, 500 g
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Cartof
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:






Descriere produs "Sunca din piept de pui premium Aldis, 500 g":
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
256kcal
12.8%
Zaharuri
0.4g
0.44%
Lipide
21g
30%
Saturate
6g
30%
Sodiu
2.7g
112.5%
Fibre
0.9g
3.6%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
256kcal
14.22%
Zaharuri
0.4g
0.47%
Lipide
21g
30%
Saturate
6g
30%
Sodiu
2.7g
168.75%
Fibre
0.9g
6%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1070 kJ (255.837 kcal) Proteine:
14 g Glucide:
2.8 g - din care zaharuri:
0.4 g
Lipide:
21 g - din care saturate:
6 g Sodiu:
2.7 g Fibre:
0.9 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:10:48
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Aldis - Salam Banatean 370g,
SALAM DACIAN 3+1GRATIS,
PATE DE POST CU LEGUME 150 GR ALDIS,
ALDIS SUNCA PIEPT PUI VOINICEL 0.400 GR.,
ALDIS CARNATI PLESCOI 450 GR.,
Aldis - Crenvusti de pui extra 450g ,
ALDIS CARNACIORI DE PUI VOINICEL 450 GR.,
ALDIS CREMWURSTI DE PUI VOINICEL 450 GR.,
SALAM ALPIN ALDIS 300GR,
ALDIS SALAM DE MISTRET 250 GR,