Produse ce contin aditivul: E420 ii - Sirop de sorbitol

Recomandare: Atentie !


Baton de cereale cu baza de lapte - gust delicios de ciocolata. Produsul contine gluten. Poate contine urme de arahide, migdale si alte varietati similare. Masa neta: 25g

Recomandare: Atentie !


VelPitar - BATON Contine: gluten, soia, zer praf Masa neta: 180GR (2x90gr)

Recomandare: Atentie !


Desert Tiramisu A se pastra intre 0° si +6°C. Masa neta: 90g

Recomandare: Pericol !!!


Placinta cu branza dulce Pastrare la rece: +6°C -+8°C. Masa neta: 70g

Recomandare: Atentie !


Produs pasteurizat. Fara gluten A se pastra la temperaturi de +0

Recomandare: Atentie !


Praline asortate. Praline de ciocolata cu lapte, cu crema caramel 43%. Praline de ciocolata lapte, cu crema cacao 45,5% si cereale expandate 4,5%. Praline de ciocolata cu lapte, cu crema coniac 52%. Praline de ciocolata amaruie, cu crema frisca 45,5%, si cereale expandate cu cacao 4,5%. Contine lapte si soia. Poate contine urme de arahide, alune, gluten din grau si ou. Contine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Continut de alcool: max 2%. Cantitate neta: 185g.

Recomandare: Atentie !


SOLEN - Bomboane Chocodans - Ciocolata cu lapte, cu alune. cu caramel, cu nuga (Ciocolata lapte 12.4%, Crema 30%, Alune 7%). Masa neta: 125g.

Recomandare: Considerat sigur


Caramele cu glazura de ciocolata amaruie (25%). Ciocolata amaruie contine substanta uscata de cacao minim 53%. Contine lapte si soia. Poate contine urme de alune si alte varietati similare, gluten din grau. Cantitate neta: 85g.

Recomandare: Considerat sigur


Praline umplute cu crema de alune. Produsul poate sa contina urme de alune si alti samburi. Cantitate neta: 136g.

Recomandare: Considerat sigur


Caramele cu ciocolata lapte. Ciocolata lapte contine: substanta uscata de cacao min. 36% si substanta uscata de lapte minimum 18%. Contine lapte si soia. Poate contine urme de alune si alte varietati similare, gluten din grau. Cantitate neta: 80g.