Produse ce contin aditivul: E1200 - Polidextroza

Recomandare: Pericol !!!


Mustar Dijon cu boabe intregi A se pastra la frigider. A se servi de preferinta cu o lingurinta din lemn sau plastic. Masa neta: 210g

Recomandare: Atentie !


Frisca cu gust de ciocolata Pastrati la frigider inainte de utilizare. Agitati inainte de utilizare. Intoarceti recipientul cu duza in jos. Dupa utilizare spalati duza. Pastrati la frigider. Recipient sub presiune. A se feri de lumina soarelui si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50ᵒC. A nu se gauri sau arde, nici dupa utilizare. Volum: 250ml

Recomandare: Pericol !!!


Bautura lactata pasterizata cu gust de banane 1.4% grasime Vitamine : vitamina E: 2.9mg/100g, vitamina B6: 0.28mg/100g, vitamina B2: 0.35mg/100g, vitamina B1: 0.23mg/100g; A se consuma rece dupa agitare. A se pastra intre +4°C si +8°C. Masa neta: 400g

Recomandare: Pericol !!!


Bautura lactata pasteurizata, cu gust de ciocolata si 1,5% continut de grasime in lapte. Producatorul nu specifica tipul aromei folosite. Ingredientele nementionate pot schimba recomandarea ControlEuri la: Atentie! sau Pericol!

Recomandare: Atentie !


Iaurt cu mure si zmeura A se pastra la 2-6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Iaurt cu frisca si preparat de mure si zmeura A se pastra la 2-6°C. Masa neta: 150g

Recomandare: Atentie !


Desert de orez cu lapte si preparat cu gust de ciocolata A se pastra intre +2°C -+6°C. Masa neta: 200g

Recomandare: Atentie !


Desert de orez cu lapte si preparat cu gust de ciocolata A se pastra intre +2°C -+6°C. Masa neta: 200g

Recomandare: Atentie !


Iaurt cremos din lapte de capra BIO cu dextroza Pastrare la rece max. +8°C. Masa neta: 125g

Recomandare: Atentie !


Desert de orez cu lapte si preparat de cirese (6.8% fructe din produsul finit) A se pastra intre +2°C -+6°C. Masa neta: 200g