Produse ce contin aditivul: E1200 - Polidextroza

Recomandare: Atentie !


Produs din carne crud-uscat in membrana colagenica, necomestibila A se pastra la o temperatura de 0… +14

Recomandare: Atentie !


Salam 4 Anotimpuri. 100g produs finit s-au obtinut din 118g carne Temperatura de pastrare: 2

Recomandare: Atentie !


Salam 4 Anotimpuri. 100g produs finit s-au obtinut din 118g carne Temperatura de pastrare: 2

Recomandare: Atentie !


Salam 4 Anotimpuri. 100g produs finit s-au obtinut din 118g carne Temperatura de pastrare: 2

Recomandare: Atentie !


Salam 4 Anotimpuri. 100g produs finit s-au obtinut din 118g carne Temperatura de pastrare: 2

Recomandare: Atentie !


Parizer cu porc A se pastra la temperaturi de +2

Recomandare: Atentie !


Sunca Praga feliat A se pastra la temperaturi de +0

Recomandare: Atentie !


Parizer cu pasare A se pastra la temperaturi de +2

Recomandare: Atentie !


Produs crud-uscat. Ambalat in vid A se pastra la temperaturi de +6

Recomandare: Atentie !


Salam cu Sunca Taranesc A se pastra la temperaturi de +2