Produse ce contin aditivul: E325 - Lactat de sodiu
Recomandare: Atentie !
Jambonul din piept de curcan Sissi este ingredientul ce nu trebuie sa lipseasca din platoul cu aperitive sau o salata bogata in nutrienti.Fiind o sursa excelenta de proteine, Jambonul din piept de curcan Sissi are in acelasi timp si un continut scazut de grasime, de doar 1.8%, si un gust plin de savoare. Acest produs a fost creat din apreciere pentru cei care isi doresc o silueta supla, fara a face un compromis in privinta gustului.
Recomandare: Atentie !
Sunca Sissi este produsa din materie prima atent selectionata, fiind folosita doar carnea de curcan cea mai frageda, din care este eliminat chiar si cel mai mic fir de grasime, pentru a obtine o sunca delicioasa cu doar 1,5% grasime.Feliile subtiri, textura fina si gustul rafinat, fac sunca Sissi potrivita pentru numeroase preparate precum: Quiche Lorraine, salate de paste ori salate de vara, rulouri cu branza si alte aperitive ce iti vor aduce aprecierea celor din jur si vor oferi o experienta organoleptica complexa./nDetalii păstrare: 0 - 5 °C, umiditatea relativă a aerului 75-80 % ./nDetalii utilizare: Pentru savoare deschideti ambalajul cu 5 minute inainte de consum.
Recomandare: Atentie !
Caroli aduce pe mesele romanilor faimoasa reteta de sunca de Praga, atat de iubita si indragita. Ingredientele folosite in productia ei sunt de calitate ridicata si vor transforma orice reteta, dandu-i un plus de savoare, fie ca vorbim de un sandvis sau de o omleta la care adaugi cubulete de sunca.
Recomandare: Atentie !
Sunca Sissi de Praga 100g este preparata din carne si ingrediente atent selectionate, textura fina a acestui produs iti va oferi un gust delicat dar si sursa necesara de proteine fiind bogata in nutrientii necesari.Cu ajutorul gramajului, aceasta este gata de consum la o masa, fiind potrivita pentru orice moment al zilei, fie ca vorbim de un mic dejun satios sau o gustare intre mese./nDetalii păstrare: 0 - 7 °C, umiditatea relativă a aerului 75-80 % . Ambalaj resigilabil, pastreaza aroma mai mult timp dupa deschidere. Produs intr-o fabrica in care se utilizeaza: soia, mustar, telina./nDetalii utilizare: Pentru savoare deschideti ambalajul cu 5 minute inainte de consum.
Recomandare: Atentie !
Desi numele pare sa-l recomande pentru o drumetie pe carari de munte in plin sezon estival, salamul de vara se potriveste perfect si in alte anotimpuri fiind un preparat fraged datorita imbinarii perfecte dintre carnea de porc si cea de vita. Salamul de vara sta perfect intr-un cos de picnic alaturi de paine pe vatra, cascaval si masline.
Recomandare: Atentie !
Muschiul file Sissi este ingredientul ce nu trebuie sa lipseasca fie ca vorbim de un sandvis pentru micul dejun sau o salata satioasa pentru cina. Sissi muschi file este conceput doar din ingrediente de cea mai inalta calitate, din apreciere pentru o nutritie echilibrata, fiind fidel formei anatomice a muschiului.
Recomandare: Atentie !
Un clasic romanesc, salamul Victoria e gustul care merge perfect in fiecare moment al zilei. Cu o aroma imposibil de confundat, salamul Victoria contine o proportie priceputa de carne de porc si slanina, imbogatite cu condimente traditionale si afumate cat sa le puna mestesugit in valoare. Cand cauti un aperitiv iute, aseaza pe un platou cateva feliute de salam Victoria de la Caroli alaturi de o ceapa de apa, cateva ridichii crocante si paine proaspata.
Recomandare: Atentie !
Sunca Sissi este produsa din materie prima atent selectionata, fiind folosita doar carnea de pui cea mai frageda, din care este eliminat chiar si cel mai mic fir de grasime, pentru a obtine o sunca delicioasa cu doar 1,5% grasime.Feliile subtiri, textura fina si gustul rafinat, fac sunca Sissi potrivita pentru numeroase preparate precum: Quiche Lorraine, salate de paste ori salate de vara, rulouri cu branza si alte aperitive ce iti vor aduce aprecierea celor din jur si vor oferi o experienta organoleptica complexa.
Recomandare: Atentie !
Sunca Sissi este produsa din materie prima atent selectionata, fiind folosita doar carnea de porc cea mai frageda, din care este eliminat chiar si cel mai mic fir de grasime, pentru a obtine o sunca delicioasa cu doar 1,5% grasime.Feliile subtiri, textura fina si gustul rafinat, fac sunca Sissi potrivita pentru numeroase preparate precum: Quiche Lorraine, salate de paste ori salate de vara, rulouri cu branza si alte aperitive ce iti vor aduce aprecierea celor din jur si vor oferi o experienta organoleptica complexa.