Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat

Recomandare: Pericol !!!


SOS HOT CHILI A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml

Recomandare: Atentie !


SOS DE USTUROI A se patra la rece, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet, la temperaturi cuprins intre 4 si 20°C. A se agita inainte de consum, iar dupa deschidere a se patra la rece. Masa neta: 500g

Recomandare: Pericol !!!


Tomi Ketchup picant. Sos din piure de rosii.

Recomandare: Pericol !!!


SOS 4 BRANZETURI A se pastra la loc uscat, racoros. Masa neta: 370g

Recomandare: Pericol !!!


Sos din trei feluri de boabe de piper A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml

Recomandare: Pericol !!!


SOS BARBEQUE A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml

Recomandare: Pericol !!!


UNIVER IUTE KETCHUP 470g

Recomandare: Atentie !


HELLMANN'S -NAPOLI KETCHUP - Sos din pulpa de tomate cu busuioc si oregano. Pentru pizza/paste. Facut cu rosii naturale coapte la soare. Masa neta: 490g

Recomandare: Pericol !!!


TOMI - Ketchup dulce. Sos din piure de rosii. Masa neta: 350g

Recomandare: Pericol !!!


MAIONEZA LIGHT A se pastra la frigider dupa deschidere. Volum: 600ml