Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat
Recomandare: Pericol !!!
SOS HOT CHILI A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml
Recomandare: Atentie !
SOS DE USTUROI A se patra la rece, ferit de actiunea directa a razelor solare si de inghet, la temperaturi cuprins intre 4 si 20°C. A se agita inainte de consum, iar dupa deschidere a se patra la rece. Masa neta: 500g
Recomandare: Pericol !!!
Tomi Ketchup picant. Sos din piure de rosii.
Recomandare: Pericol !!!
SOS 4 BRANZETURI A se pastra la loc uscat, racoros. Masa neta: 370g
Recomandare: Pericol !!!
Sos din trei feluri de boabe de piper A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml
Recomandare: Pericol !!!
SOS BARBEQUE A se agita inainte de folosire. A se pastra la frigider dupa deschidere. A se consuma in 8 saptamani de la deschidere. Volum: 250ml
Recomandare: Pericol !!!
UNIVER IUTE KETCHUP 470g
Recomandare: Atentie !
HELLMANN'S -NAPOLI KETCHUP - Sos din pulpa de tomate cu busuioc si oregano. Pentru pizza/paste. Facut cu rosii naturale coapte la soare. Masa neta: 490g
HEINZ - SOS HOT CHILI 250ML
NR1 - SOS DE USTUROI 500G