Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat

Recomandare: Pericol !!!


Produs indulcit pe baza de grasimi vegetale pasteurizat A se proteja de razele solare si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50ᵒC. Masa neta: 250g

Recomandare: Atentie !


Crema pudra pentru cafea Mod de preparare: la o ceasca de cafea sau ceai fierbinte adaugati cca 2 lingurite de Coffeeta. A se pastra la loc uscat si racoros. Masa neta: 80g

Recomandare: Pericol !!!


Lapte cu continut redus de grasime 1.5% si cafea arabica-robusta Volum: 250ml

Recomandare: Atentie !


Branza topita feliata cu sunca, obtinuta prin topire - 16 felii A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g

Recomandare: Atentie !


Crema de unt cu smantana A se pastra la 2-8°C. Grasime 40%. Produs obtinut prin topire. Masa neta: 125g

Recomandare: Atentie !


Specialitate pe baza de grasimi vegetale si proteine din lapte A se depozita la temperaturi cuprinse intre 0-8°C. Masa neta: 400g

Recomandare: Atentie !


Sos pe baza de grasimi vegetale si zer Este un sos usor si delicat, gata de pregatit, pe care il poti folosi atat pentru preparatele simple si rapide cat si pentru retetele sofisticate. Incearca Gran Cucina si pentru pizza! Sosul Gran Cucina trebuie sa treaca printr-un proces de preparare termica. Mod de pastrare: Depozitati produsul la temperatura camerei. Dupa deschiderea ambalajului, pastrati produsul in frigider si consumati-l in 3-4 zile. Pentru a pastra calitatile produsului, nu-l asezati in apropierea surselor de caldura. Volum: 1L

Recomandare: Pericol !!!


Branza topita cu sunca. Grasime / S.U. = 50% A se pastra la 2°C-8°C. Masa neta: 125g

Recomandare: Pericol !!!


Lapte cu continut redus de grasime 1.5% si cafea arabica-robusta Volum: 250ml

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu smantana, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g