Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat

Recomandare: Pericol !!!


Sos bechamel cu lapte integral Conditii depozitare: Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in maximum 48 ore. Mod de utilizare: Preparare pentru acoperire: La caserola-reincalziti la foc moale 3-4 min amestecand din cand in cand. La microunde - turnati continutul cutiei intr-un recipient adaptat acoperiti si incalziti 2 min. La foc mediu - preparare pentru gratinare: La cuptor - turnati continutul cutiei pe vasul dvs. si bagati-l la cuptor pana cand crusta devine rumenita. Sfaturi utilizare: Acest sos se potriveste cu mancarurile gratinate, lasagna, clatitele umplute. Volum: 500ml

Recomandare: Pericol !!!


Branzica si smantana cu masline verzi A se pastra intre 2 si 6ᵒC. Masa neta: 200g

Recomandare: Pericol !!!


Grasime vegetala tartinabila cu unt A se pastra la temperatura de 2-10ᵒC. A nu se congela. A nu se folosi la prajit. Masa neta: 500g

Recomandare: Atentie !


Crema cu unt A se pastra la temperaturi intre +2…+6°C. Masa neta: 200g

Recomandare: Pericol !!!


Preparat lichid pe baza de grasimi vegetale, fara zahar, pentru gatit 15% grasime, UHT A se pastra la temperaturi intre +2…+6°C. Volum: 1L

Recomandare: Atentie !


Specialitate pe baza de grasimi vegetale si proteine din lapte A se depozita la temperaturi cuprinse intre 0-8°C. Masa neta: 2000g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g

Recomandare: Atentie !


Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire - 16 triunghiuri A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g

Recomandare: Pericol !!!


Produs indulcit pe baza de grasimi vegetale pasteurizat A se proteja de razele solare si a nu se expune la temperaturi mai mari de 50ᵒC. Masa neta: 250g