Produse ce contin aditivul: E1440 - Amidon hidroxipropilat
Recomandare: Pericol !!!
Sos bechamel cu lapte integral Conditii depozitare: Dupa deschidere pastrati la frigider si consumati in maximum 48 ore. Mod de utilizare: Preparare pentru acoperire: La caserola-reincalziti la foc moale 3-4 min amestecand din cand in cand. La microunde - turnati continutul cutiei intr-un recipient adaptat acoperiti si incalziti 2 min. La foc mediu - preparare pentru gratinare: La cuptor - turnati continutul cutiei pe vasul dvs. si bagati-l la cuptor pana cand crusta devine rumenita. Sfaturi utilizare: Acest sos se potriveste cu mancarurile gratinate, lasagna, clatitele umplute. Volum: 500ml
Recomandare: Pericol !!!
Branzica si smantana cu masline verzi A se pastra intre 2 si 6ᵒC. Masa neta: 200g
Recomandare: Pericol !!!
Grasime vegetala tartinabila cu unt A se pastra la temperatura de 2-10ᵒC. A nu se congela. A nu se folosi la prajit. Masa neta: 500g
Recomandare: Atentie !
Crema cu unt A se pastra la temperaturi intre +2…+6°C. Masa neta: 200g
Recomandare: Pericol !!!
Preparat lichid pe baza de grasimi vegetale, fara zahar, pentru gatit 15% grasime, UHT A se pastra la temperaturi intre +2…+6°C. Volum: 1L
Recomandare: Atentie !
Specialitate pe baza de grasimi vegetale si proteine din lapte A se depozita la temperaturi cuprinse intre 0-8°C. Masa neta: 2000g
Recomandare: Atentie !
Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g
Recomandare: Atentie !
Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 100g
Recomandare: Atentie !
Branza topita cu sunca, obtinuta prin topire - 16 triunghiuri A se pastra la +2 -+8°C. Masa neta: 280g
Carrefour - Sos bechamel cu lapte integral 500ml
Sole Clasic - Crema cu unt 200g