Alpinia - Parizer de porc 1kg
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Carne , Soia , Cartof
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E120 - Acid carminic - Carminic acid
E262 - Acetat de sodiu - Sodium acetates
E300 - Acid ascorbic - Ascorbic acid
E301 - Ascorbat de sodiu - Sodium ascorbate
E331 i - Citrat monosodic - Monosodium citrate
E575 - Glucono-delta-lactona - Glucono-delta-lactone
E621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
E1404 - Amidon oxidat - Oxidized starch
E450 i - Difosfat disodic - Sodium Diphosphate
E450 iii - Difosfat tetrasodic - Tetrasodium diphosphate
E450 ii - Difosfat trisodic - Trisodium diphosphate
Descriere produs "Alpinia - Parizer de porc 1kg":
Membrana necomestibila.
Conditii de depozitare: 5-8
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
243kcal
12.15%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
20.3g
29%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
243kcal
13.5%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
20.3g
29%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1016.31 kJ (242.999721 kcal) Proteine:
11.7 g Glucide:
3.4 g
Lipide:
20.3 g
Data ultimei modificari: 2013-11-17 09:58:57
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: