Atentie !  Bisto Best Caramelised Onion Gravy 200g


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Lapte , Gluten , Soia , Cartof , Usturoi , Ceapa

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE150 c - Caramel amoniacal - Ammonia caramel
Considerat inofensivE270 - Acid lactic - Lactic acid
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Consumul frecvent nu este recomandatE621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
Insuficient analizat, nu este posibila o evaluare definitivaE635 - 5'-Ribonucleotide disodice - Disodium 5'-Ribonucleotide

Descriere produs "Bisto Best Caramelised Onion Gravy 200g":

Bisto Best Caramelised Onion Gravy
200g

Allergy Advice
Contains Soya\Soybeans. Produced on a line which handles wheat flour and milk.

Dietaries
Suitable for Vegetarians.

Storage
Store in a cool dry place


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
341kcal
17.05%
Zaharuri
6.2g
6.89%
Lipide
5.6g
8%
Saturate
0.4g
2%
Sodiu
7.4g
308.33%
Fibre
0.8g
3.2%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
341kcal
18.94%
Zaharuri
6.2g
7.29%
Lipide
5.6g
8%
Saturate
0.4g
2%
Sodiu
7.4g
462.5%
Fibre
0.8g
5.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1426.18 kJ (340.999638 kcal)
Proteine:
1.7 g
Glucide:
70.9 g
  - din care zaharuri:
6.2 g
Lipide:
5.6 g
  - din care saturate:
0.4 g
Sodiu:
7.4 g
Fibre:
0.8 g
Data ultimei modificari: 2014-05-19 14:02:57
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: