Pizza Jambon Champignons
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Carne , Rosii , Drojdie
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E250 - Nitrit de sodiu - Sodium nitrite
E316 - Erisorbat de sodiu - Sodium erythorbate
E407 - Caragenan - Carrageenan
E407 a - Processed eucheuma seaweed - Processed eucheuma seaweed
E451 - Trifosfati - Triphosphates
E451 ii - Trifosfat pentapotasic - Pentapotassium triphosphate
E451 i - Trifosfat pentasodic - Sodium tripolyphosphate
Descriere produs "Pizza Jambon Champignons":
Pizza pâte fine garnie de jambon cuit et de champignons
Masa neta: 180 g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
169kcal
8.45%
Zaharuri
2.6g
2.89%
Lipide
2.6g
3.71%
Saturate
1.6g
8%
Sodiu
0.58g
24.17%
Fibre
2.4g
9.6%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
169kcal
9.39%
Zaharuri
2.6g
3.06%
Lipide
2.6g
3.71%
Saturate
1.6g
8%
Sodiu
0.58g
36.25%
Fibre
2.4g
16%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
705 kJ (168.5655 kcal) Proteine:
8.7 g Glucide:
26 g - din care zaharuri:
2.6 g
Lipide:
2.6 g - din care saturate:
1.6 g Sodiu:
0.58 g Fibre:
2.4 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 21:34:53
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: