Saumon sauce oseille & ses Torsades William Saurin
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Lapte , Morcov , Citrice
Produs de post: Nu stiu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:







Descriere produs "Saumon sauce oseille & ses Torsades William Saurin":
Saumon sauce oseille & ses Torsades
Masa neta: 300 g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
108kcal
5.4%
Zaharuri
0.4g
0.44%
Lipide
6g
8.57%
Saturate
2g
10%
Sodiu
0.4g
16.67%
Fibre
1g
4%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
108kcal
6%
Zaharuri
0.4g
0.47%
Lipide
6g
8.57%
Saturate
2g
10%
Sodiu
0.4g
25%
Fibre
1g
6.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
449 kJ (107.3559 kcal) Proteine:
7.2 g Glucide:
5.7 g - din care zaharuri:
0.4 g
Lipide:
6 g - din care saturate:
2 g Sodiu:
0.4 g Fibre:
1 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 21:47:45
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Blanquette de veau aux champignons & son riz William Saurin,
Cassoulet du Languedoc au canard,
Lapin Chasseur & ses Pommes de terre William Saurin,
Poulet Basquaise au piment du pays basque & son riz William Saurin,
Suprême de Poulet à la crème & son riz pilaf William Saurin,