Suprême de Poulet à la crème & son riz pilaf William Saurin
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Lapte , Carne , Morcov , Usturoi , Ceapa
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:














Descriere produs "Suprême de Poulet à la crème & son riz pilaf William Saurin":
Suprême de Poulet à la crème & son riz pilaf
Masa neta: 280 g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
116kcal
5.8%
Zaharuri
0.3g
0.33%
Lipide
5g
7.14%
Saturate
1.6g
8%
Sodiu
0.4g
16.67%
Fibre
0.5g
2%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
116kcal
6.44%
Zaharuri
0.3g
0.35%
Lipide
5g
7.14%
Saturate
1.6g
8%
Sodiu
0.4g
25%
Fibre
0.5g
3.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
485 kJ (115.9635 kcal) Proteine:
6.2 g Glucide:
11.2 g - din care zaharuri:
0.3 g
Lipide:
5 g - din care saturate:
1.6 g Sodiu:
0.4 g Fibre:
0.5 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 21:52:16
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Blanquette de veau aux champignons & son riz William Saurin,
Cassoulet du Languedoc au canard,
Lapin Chasseur & ses Pommes de terre William Saurin,
Poulet Basquaise au piment du pays basque & son riz William Saurin,
Saumon sauce oseille & ses Torsades William Saurin,