Pericol !!!  Sos tartar Dijamant, 300 g


Recomandare: Pericol !!!


Alergeni: Ou

Produs de post: Nu stiu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat sigurE260 - Acid acetic - Acetic acid
Considerat inofensivE270 - Acid lactic - Lactic acid
Considerat inofensivE330 - Acid citric - Citric acid
Consumul nu este recomandatE385 - Etilen-diamina tetraacetat de calciu disodiu - Calcium disodium ethylene diamine tetra-acetate
Se recomanda un consum moderatE412 - Guma guar - Guar gum
Se recomanda un consum moderatE415 - Guma Xantan - Xanthan gum
Considerat inofensivE509 - Clorura de calciu - Calcium chloride
Consumul frecvent nu este recomandatE202 - Sorbat de potasiu - Potassium sorbate

Descriere produs "Sos tartar Dijamant, 300 g":

Clasicul sos Tartar, obtinut din maioneza, muraturi si alte condimente, fiind recomandat pentru aperitive, sandwichuri, produse fast food sau semipereparate.

Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
476kcal
23.8%
Zaharuri
1g
1.11%
Lipide
52g
74.29%
Saturate
6.5g
32.5%
Sodiu
1.6g
66.67%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
476kcal
26.44%
Zaharuri
1g
1.18%
Lipide
52g
74.29%
Saturate
6.5g
32.5%
Sodiu
1.6g
100%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1989 kJ (475.5699 kcal)
Proteine:
0.9 g
Glucide:
2.9 g
  - din care zaharuri:
1 g
Lipide:
52 g
  - din care saturate:
6.5 g
Sodiu:
1.6 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:20:15
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: