Atentie !  Bisto Reduced Salt Favourite Gravy Granules 170g


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Gluten , Soia , Cartof

Produs de post: Da

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE150 c - Caramel amoniacal - Ammonia caramel
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Consumul frecvent nu este recomandatE621 - Glutamat monosodic - Monosodium glutamate
Insuficient analizat, nu este posibila o evaluare definitivaE635 - 5'-Ribonucleotide disodice - Disodium 5'-Ribonucleotide
Considerat inofensivE1400 - Dextrina - Dextrin

Descriere produs "Bisto Reduced Salt Favourite Gravy Granules 170g":

Bisto Reduced Salt Favourite Gravy Granules
170g

Allergy Advice
Contains Barley. Contains Wheat. Contains Soya\Soybeans.

Dietaries
Suitable for Vegetarians.

Storage
Store in a cool dry place away from direct heat and sunlight.


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
414kcal
20.7%
Zaharuri
29g
32.22%
Lipide
16.4g
23.43%
Saturate
11.2g
56%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0.2g
0.8%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
414kcal
23%
Zaharuri
29g
34.12%
Lipide
16.4g
23.43%
Saturate
11.2g
56%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0.2g
1.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1731.49 kJ (413.999259 kcal)
Proteine:
1.1 g
Glucide:
65.3 g
  - din care zaharuri:
29 g
Lipide:
16.4 g
  - din care saturate:
11.2 g
Fibre:
0.2 g
Data ultimei modificari: 2014-05-19 15:01:08
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: