Nu exista date suficiente  Butchers Selection Sage & Onion Whole Chicken


Recomandare: Nu exista date suficiente


Alergeni: Lapte , Carne , Gluten , Patrunjel , Cartof , Ceapa , Citrice , Miere

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE223 - Metabisulfit de sodiu - Sodium metabisulphite
Considerat inofensivE301 - Ascorbat de sodiu - Sodium ascorbate

Descriere produs "Butchers Selection Sage & Onion Whole Chicken":

Butchers Selection Sage & Onion Whole Chicken
Contains Milk. Contains Sulphur Dioxide/Sulphites. Contains sodium metabisulphite.

Keep refrigerated at -2°C to +4°C. Store uncooked meat covered and lower in the fridge than cooked meat. Suitable for freezing. Freeze on day of purchase and consume within one month. Defrost thoroughly before cooking. Once defrosted, do not re-freeze.

Quantity: 1.6kg


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
200kcal
10%
Zaharuri
0.1g
0.11%
Lipide
10g
14.29%
Saturate
2.8g
14%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0.5g
2%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
200kcal
11.11%
Zaharuri
0.1g
0.12%
Lipide
10g
14.29%
Saturate
2.8g
14%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0.5g
3.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
836.47 kJ (199.999977 kcal)
Proteine:
26.5 g
Glucide:
0.8 g
  - din care zaharuri:
0.1 g
Lipide:
10 g
  - din care saturate:
2.8 g
Fibre:
0.5 g
Data ultimei modificari: 2014-02-24 14:33:21
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: