Dattes Deglet Nour
Recomandare: Atentie !
Produs de post: Nu stiu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E420 i - Sorbitol - Sorbitol
E202 - Sorbat de potasiu - Potassium sorbate
E420 ii - Sirop de sorbitol - Sorbitol syrup
Descriere produs "Dattes Deglet Nour":
Dattes entières avec noyau enrobées de sirop
Masa neta: 250g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
262kcal
13.1%
Zaharuri
58.1g
64.56%
Lipide
0.2g
0.29%
Saturate
0.1g
0.5%
Sodiu
0.1g
4.17%
Fibre
8g
32%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
262kcal
14.56%
Zaharuri
58.1g
68.35%
Lipide
0.2g
0.29%
Saturate
0.1g
0.5%
Sodiu
0.1g
6.25%
Fibre
8g
53.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1093 kJ (261.3363 kcal) Proteine:
2 g Glucide:
58.1 g - din care zaharuri:
58.1 g
Lipide:
0.2 g - din care saturate:
0.1 g Sodiu:
0.1 g Fibre:
8 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 20:56:10
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Pilchards harengs à la tomate et à l'huile végétale,
Miettes de Crabe,
Lentilles,
Haricots Verts extra-fins,
Endives entières,
Maïs doux en grains sous vide,
Pois chiches,
Maïs doux en grain sous vide bio,
Coeurs de palmier,