Carrefour - Salam Banatean crud-uscat feliat 100g
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Lapte , Carne , Gluten , Telina , Soia
Produs de post: Nu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E120 - Acid carminic - Carminic acid
E250 - Nitrit de sodiu - Sodium nitrite
E300 - Acid ascorbic - Ascorbic acid
E316 - Erisorbat de sodiu - Sodium erythorbate
E327 - Lactat de calciu - Calcium lactate
E1200 - Polidextroza - Polydextrose
Descriere produs "Carrefour - Salam Banatean crud-uscat feliat 100g":
Afumat cu fum natural. Produs fara membrana. Produs ambalat in atmosfera protectoare.
A se pastra la temperatura intre 2-7°C si umiditate relativa a aerului 70-80%.
Masa neta: 100g
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
526kcal
26.3%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
50g
71.43%
Saturate
0g
0%
Sodiu
1g
41.67%
Fibre
0.5g
2%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
526kcal
29.22%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
50g
71.43%
Saturate
0g
0%
Sodiu
1g
62.5%
Fibre
0.5g
3.33%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
2199.92 kJ (526.000872 kcal) Proteine:
18 g Glucide:
1 g
Lipide:
50 g Sodiu:
1 g Fibre:
0.5 g
Data ultimei modificari: 2013-11-10 18:58:48
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: