Crema vegetala pentru gatit Gran Cucina, 500 ml
Recomandare: Atentie !
Alergeni: Soia
Produs de post: Nu stiu
Produs modificat genetic: Nu
Produs iradiat: Nu
Lista aditivilor continuti:
E160 a - Amestec de caroteni - Carotene
E322 - Lecitina - Lecithins
E339 - Fosfati de sodiu - Sodium phosphates
E410 - Guma carruba - Locust bean gum
E412 - Guma guar - Guar gum
E1442 - Fosfat de diamidon hidroxipropilat - Hydroxy propyl distarch phosphate
E1400 - Dextrina - Dextrin
Descriere produs "Crema vegetala pentru gatit Gran Cucina, 500 ml":
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
243kcal
12.15%
Zaharuri
4g
4.44%
Lipide
23g
32.86%
Saturate
12g
60%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
243kcal
13.5%
Zaharuri
4g
4.71%
Lipide
23g
32.86%
Saturate
12g
60%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!
Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1014 kJ (242.4474 kcal) Proteine:
2.8 g Glucide:
6.8 g - din care zaharuri:
4 g
Lipide:
23 g - din care saturate:
12 g
Data ultimei modificari: 2025-05-09 18:12:27
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii:
Vezi si urmatoarele produse de la acelasi producator:
Hulala - Frisca UHT 1L,
Crema pentru prajituri Hulala, 500 ml,
HULALA FRISCA LICHIDA 200 ML,