Considerat sigur  BN à la pulpe de framboise


Recomandare: Considerat sigur


Alergeni: Lapte , Gluten

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Considerat sigurE162 - Rosu sfecla - Beetroot Red
Considerat inofensivE330 - Acid citric - Citric acid
Considerat inofensivE331 i - Citrat monosodic - Monosodium citrate
Considerat inofensivE422 - Glicerina - Glycerol
Considerat inofensivE503 - Carbonati de amoniu - Ammonium carbonates
Considerat inofensivE331 ii - Citrat disodic - Disodium citrate
Considerat inofensivE331 iii - Citrat trisodic - Trisodium Citrate
Considerat inofensivE500 ii - Bicarbonat de sodiu - Sodium Bicarbonate
Considerat inofensivE500 i - Carbonat de sodiu - Sodium carbonates
Considerat inofensivE500 iii - Sesquicarbonat de sodiu - Sodium sesquicarbonate

Descriere produs "BN à la pulpe de framboise":

BN à la pulpe de framboise
biscuits fourrés goût framboise
Masa neta: 295 g


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
410kcal
20.5%
Zaharuri
37.6g
41.78%
Lipide
8.4g
12%
Saturate
4g
20%
Sodiu
0.22g
9.17%
Fibre
2.5g
10%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
410kcal
22.78%
Zaharuri
37.6g
44.24%
Lipide
8.4g
12%
Saturate
4g
20%
Sodiu
0.22g
13.75%
Fibre
2.5g
16.67%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
1714 kJ (409.8174 kcal)
Proteine:
5.4 g
Glucide:
75.9 g
  - din care zaharuri:
37.6 g
Lipide:
8.4 g
  - din care saturate:
4 g
Sodiu:
0.22 g
Fibre:
2.5 g
Data ultimei modificari: 2014-01-03 18:31:45
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: