Atentie !  FAGARAS - BATON FAGARAS 30G


Recomandare: Atentie !


Alergeni: Lapte , Ou , Gluten , Arahide , Alune , Soia

Produs de post: Nu

Produs modificat genetic: Nu

Produs iradiat: Nu


Lista aditivilor continuti:

Consumul frecvent nu este recomandatE200 - Acid sorbic - Sorbic acid
Considerat inofensivE300 - Acid ascorbic - Ascorbic acid
Considerat inofensivE322 - Lecitina - Lecithins
Consumul frecvent nu este recomandatE339 - Fosfati de sodiu - Sodium phosphates
Considerat inofensivE422 - Glicerina - Glycerol
Considerat inofensivE471 - Mono si digliceride ale acizilor grasi - Mono- and diglycerides of fatty acids
Consumul frecvent nu este recomandatE476 - Poliricinoleat de poliglicerol - Polyglycerol polyricinoleate
Consumul frecvent nu este recomandatE202 - Sorbat de potasiu - Potassium sorbate
Considerat inofensivE500 ii - Bicarbonat de sodiu - Sodium Bicarbonate
Considerat inofensivE420 ii - Sirop de sorbitol - Sorbitol syrup

Descriere produs "FAGARAS - BATON FAGARAS 30G":

Baton cu stafide si rom

A se pastra intr-un loc uscat, racoros.

Masa neta: 30g


Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (adult):
Energie
135kcal
6.75%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
5.7g
8.14%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
Cantitate Zilnic Estimata - CZE* (copil):
Energie
135kcal
7.5%
Zaharuri
0g
0%
Lipide
5.7g
8.14%
Saturate
0g
0%
Sodiu
0g
0%
Fibre
0g
0%
*CZE (Cantitatea Zilnica Estimata) este un set de valori de referinta privind cantitatile din diferiti nutrienti, respectiv valoare energetica/ Kilocalorii, care asigura necesarul zilnic al unei persoane medii (adult sau copil).

ATENTIE! Cantitatile Zilnice Estimate sunt calculate relativ la 100g/ml de produs. Pentru valorile per portie/unitate de produs va rugam sa luati in considerare cantitatea/volumul portiei/unitatii de produs. Va multumim!

Informatii nutritionale (100g):
Valoare energetica:
564.62 kJ (135.000642 kcal)
Proteine:
0.8 g
Glucide:
18.6 g
Lipide:
5.7 g
Data ultimei modificari: 2013-12-11 12:14:37
Informatiile, opiniile si experienta dvs. in legatura cu acest produs sunt foarte valoroase!
De aceea va indemnam sa le impartasiti comunitatii: